Чийзкейк със сирене от кашу

Морковен чийзкейк със сирене от кашу и горски плодове

Продукти:

За основата:

  • 1 белтък
  • 1 настърган морков
  • 1 с.л кокосово брашно
  • 1 фурма

За крема: 

  • 50гр сирене от кашу Сиренека
  • 1 яйце
  • бурбонска ванилия
  • по желание за повече сладост: няколко парченца банан или 1 с.л мед

Топинг:

Приготвяне:

Продуктите за блата се смесват и се изпичат в предварително загрята фурна на 180 градуса в малка формичка за 8-10 минути или докато блатчето стегне. Кремът се приготвя като всички продукти се блендират заедно. Сместа се изсипва върху блата и се пече още 10 минути или докато започне да покафенява. Декорира се с къпиново сладко и кокосов чипс.

DSC_3824 DSC_3814 DSC_3851 DSC_3799 DSC_3845 DSC_3820 DSC_3800