Мислех си за сочни пастички като онези от детството – меки и сладки. Така се получи и тази рецепта – блатовете са от яйца, банани и оризово брашно, а кремът кокосов – от кокосов йогурт с кокосово брашно + 100% сладко от плодове посредата. Ммм 🥥🍫
За декорация на тези вкусни пастички използвах течния шоколад Mursala, който е с български билки. Има два варианта – Wild с мурсалски чай, бъз и шипка и Chill Out с липа, салвия и мурсалски чай. Съдържа какаови зърна от биологично земеделие, био кокосово мляко, какаово масло, сурова нерафинирана захар, органични билкови екстракти.
Разбира се, може да се направите и сами като разбъркате лешников тахан с какао и малко мед – става уникално вкусно!
За крема използвах кокосов крем, който може да се замени със сметана или друг кокосов продукт, стига да запазите гъста консистенция.