Много обичам гранолата ми да е на големи парчета, които се начупват и да е приятно хрупкава
Също ми харесва да е с достъпни съставки, като тази е без ядки и семена – честно казано предпочитам, ако ям ядки, да не са печени, но това е личен избор + не ям особено често ядки, така че избирам да си правя тази „базова гранола“ – може да се добавят сушени плодове, парченца шоколад… иии ядки, разбира се 😉 ⠀
Хрупкава гранола на парчета
Много хрупкава гранола без глутен на големи парчета – без ядки, без сложни съставки и готова за 20 минути!
Здравей! Аз съм Ани, на 29 години от град Варна. Сетифициртан хранителен терапевт към NTA, USA, а в момента се обучавам и за хранителен терапевт към ION, UK и те каня в моя вкусен свят. Зодия риби, мечтател и пътешественик по душа. Човек, който обича да създава и да твори ;)