Точно преди година беше един съдбовен ден … не, не говоря за първия случай на Covid-19. Говоря за новия сайт на Healthylicious!
Година по-късно съм все толкова горда с него. Healthylicious си има сайт от мнооого години, но точно преди 1 получи новия си облик. Нещо, над което работих с месеци.
За тази година, там се появиха над 120 нови рецепти
За една година, healthylicious имаше над 550 хиляди посещения!
Лешниково блонди
aneliyaganchevaЧестит празник, мили дами! 💐 Бъдете себе си! Точно преди година беше един съдбовен ден … не, не говоря за първия случай…Без глутенЛешниково блондиEuropean Принтирай
Порции: 9
Време за подготовка:
Време за готвене:
Хранителни факти за порция154 kcal калории11.6 г мазнини
Оценка 4.0/5
( 3 гласували )
Съставки
2 яйца
100 г лешников тахан*
30 г кокосова захар
20 г кокосово масло
30 г кокосово брашно
30 г шоколадови капки / шоколад (може и да се пропусне)**
1 с. л. кафе
щипка сол
Приготвяне
* използвам лешниковия тахан на Dessert Stories, защото е изключително вкусен, пресен и защото е важно да подкрепяме такъв тип бизнеси! - може да замените лешниковия тахан с друг по избор
** тук може да прочетете за шоколадите, които използвам и препоръчвам
Разбъркайте всичко в купа до получаване на хомогенна смес
Изпечете в малка форма за 15 минути в предварително загрята фурна на 150 градуса с вентилатор
Здравей! Аз съм Ани, на 29 години от град Варна. Сетифициртан хранителен терапевт към NTA, USA, а в момента се обучавам и за хранителен терапевт към ION, UK и те каня в моя вкусен свят. Зодия риби, мечтател и пътешественик по душа. Човек, който обича да създава и да твори ;)