Гранолата е нещо, което присъства в менюто ми от много време и ми е най-любимият топинг. Вярвам, че е много важно да комбинираме различни текстури и добавянето на нещо хрупкаво за завършек е много важно. Тази гранола е само с естествени и хубави съставки, много хрупкава, на големи парчета и изключително ароматна.
Може да я добавяте към овесени ядки, кремове, смутита, различни видове мляко с плодове и върху всичко, което се сещате и обичате!
Вчера излезе и новият подкаст на Рада от Thrift Sheep. За мен беше огромно удоволствие да участвам и да говорим точно по тази тема! Вярвам, че трябва да се споделя, да се говори повече, да бъдем отворени към промяна и осъзнаване. Ще се радвам много, ако отделите време, за да слушате подкаста!
Там си говорим за:
⭐️ Как да се отървем от мрачните мисли и да изградим здрава връзка с храната?
⭐️ Кои съставки върху етикета да избягваме?
⭐️ Какво е аменорея и какво го предизвиква?
⭐️ Как човек се справя с лошите мисли по отношение на храната, докато живее в сърцето на Италия?
⭐️ И как се храниш в Азия, ако подхождаш резервирано?
Може да го слушате тук:
▶️ YOUTUBE: http://bit.ly/35Ongal
▶️ SPOTIFY: https://spoti.fi/2FByjsG
▶️ APPLE PODCASTS: https://apple.co/2TfjDHQ
▶️ GOOGLE PODCASTS: http://bit.ly/2pNXofA
Идеи за гранола, която може да си купите, ако не можете да я приготвите сами:
- Bett’r гранола – има 3 вкуса
- Amore гранола – има 7 вкуса