В неделя винаги е време за палачинки. Използвам винаги сезонни плодове – този път са джанки … или пък сливи. Може да добавите и 1 намачкан банан за още сладост.
aneliyaganchevaВ неделя винаги е време за палачинки. Използвам винаги сезонни плодове – този път са джанки … или пък сливи. Може да…Палачинкипалачинки, джанки,European Принтирай
Порции: 1
Време за подготовка:
Време за готвене:
Хранителни факти за порция200 kcal без топинг калории11 гр мазнини
Оценка 5.0/5
( 1 гласували )
Съставки
2 яйца
1 с.л кокосово брашно
1 с.л мака
щипка сода
джанки
кокосов чипс Bett'r с морска сол
конопени семена, какаови зърна
Приготвяне
Съставките за палачинките се разбъркват до получаване на хомогенна смес. Може да добавите намачкан банан или фурми за повече сладост Пекат се малки палачинки на незалепващ тиган без мазнина и с капак, за да бухнат.
Нареждат се една върху друга като куличка. Декорират се с нарязани джанки, кокосов чипс и конопени семена. Може да се добави тахан, ядки по избор, пчелен прашец и т.н
Здравей! Аз съм Ани, на 29 години от град Варна. Сетифициртан хранителен терапевт към NTA, USA, а в момента се обучавам и за хранителен терапевт към ION, UK и те каня в моя вкусен свят. Зодия риби, мечтател и пътешественик по душа. Човек, който обича да създава и да твори ;)