Аз съм голям фен на тиквите и най-много обичам просто да я нарежа и изпека във фурната на ниски градуси за дълго време. Не добавям нищо (дори без вода), а тя се карамелизира и запича прекрасно. Предлагам ви една сурова торта с тиква, която е невероятно вкусна. Не щадете канелата и не заменяйте какаовото масло, защото те правят магията ✨
Тази тиквена торта ще ви стане любима. А ако искате да опитате още рецепти с тиква, разгледайте тук:
Здравей! Аз съм Ани, на 29 години от град Варна. Сетифициртан хранителен терапевт към NTA, USA, а в момента се обучавам и за хранителен терапевт към ION, UK и те каня в моя вкусен свят. Зодия риби, мечтател и пътешественик по душа. Човек, който обича да създава и да твори ;)
Здравейте, тортата изглежда уникално вкусна. Може ли да ме посъветвате с какво може да бъде сменено какаовото масло и пак да е веган тортата? Питам, т.к. имам рестрикции за консумирането на какао!
5 коментара
Изглежда много вкусно и ще я опитам. За тази торта целия кен кокосово мляко ли се използва или само твърдата част?
Здравейте, да, целия кен 🙂
Здравейте, тортата изглежда уникално вкусна. Може ли да ме посъветвате с какво може да бъде сменено какаовото масло и пак да е веган тортата? Питам, т.к. имам рестрикции за консумирането на какао!
Здравейте, подходящо е единствено кокосово масло в този случай 🙂
Здравейте. Ако се използва агар, колко трябва да се сложи, за да се получи добре?