3,6K
Преди няколко дни започнаха коледните пости. И колкото и понякога да се заклеймява веганството – постите, които са отдавна вкоренени в нашата култура следват същите принципи.
За да отбележе и аз този период от годината, въпреки че не постя и не съм веган, реших да приготвя този сладкиш. Който е много бърз, лесен и ароматен. И перфектен за коледния период, защото мирише невероятно. Запрятайте ръкави, защото не е за изпускане 😉
4 коментара
Извинявам се, но къде се слага сладкото/петмеза от фурми/ в процеса на приготвяне?
В самата смес за тестото
Здравейте, може ли да се замени лимецовото брашно с безглутеново брашно? Тъй като трябва да спазва безглутенова диета детето ми, се изкушавам да направя този десерт с готов безглутенов микс.
Здравейте! С голямо закъснение – не съм пробвала и малко ме съмнява да стане много добре, но трябва да се тества, защото зависи от микса.