Коледен календар

Здравословен коледен календар! Твоята приказна изненада 🎄🎁

ИЗЧЕРПАН!

Помниш ли шоколадовите коледни календари и как с нетърпение очакваше да стане следващия ден, за да отвориш прозорчето и да хапнеш вкусна шоколадова бонбонка? Да, и моето детство мина по този начин. Декември винаги е бил любимият ми месец.

Последните години много ми липсва тази еуфория и точно заради това имам специална изненада за теб!

ЗДРАВОСЛОВЕН КОЛЕДЕН КАЛЕНДАР!

Да, точно така! И то не просто с шоколадови бонбони, а здравословни десерти – сурови барчета, бисквитки, много изненади и продукти, които дори и не подозираш, че съществуват.

Подбрала съм само продукти, в които вярвам, които консумирам често и които смятам, че са бъдещето на здравословното хранене.

И понеже исках да включа колкото се може повече неща, за да може всеки твой ден да започва с усмивка, включих не само 24 продукта => в някои от пакетчетата ще откриеш по повече от една изненада!


  • 24 магически пакетчета за всеки един ден до Коледа
  • над 35 здравословни продукта!
  • стойност на продуктите над 75 лв.
  • ръчно направено healthylicious лакомство
  • zero waste подарък!
  • специални солени изкушения + помощници в кухнята
  • + коледни изненади
  • + вдъхновяващи цитати

Календарът е така създаден и сглобен, че всеки ден ще отваряш по 1 пакетче. Всяко пакетче е закачено за другите. Всичко, което се изисква от теб е да си намериш закачалка или дървена пръчка, на която да завържеш четирите ленти с продукти 😉 Вътре ще откриеш подробни инструкции.

Добавих тази “задача”, за да видиш, че всичко е ръчно направено и можеш да се включиш в сглобяването на самия календар! Във всяко пакетче ще откриеш и вдъхновяваща мисъл за живота, за да може Коледа да е още по-магически момент за теб.


КАК СТАВА? 

Попълни тази форма или ми изпрати съобщение в Instagram или Facebook

Цената на календара е: 45 лв. с ВКЛЮЧЕНА доставка*

*  доставката е до офис на Speedy след 27ми ноември

ИЗЧЕРПАН!

За първите 10 поръчали има и специален подарък от моите приятели от
Harmonica – най-новите им бисквитки. Така че побързай 🙂


Няма да ти разкрия предварително всички продукти, но следи тук и във всички социални мрежи, защото следващите дни ще издам някои от продуктите и марките, които ще откриеш в календара!

…ако ти е много любопитно, погледни тук!

Част от марките решиха да се включат с продукти в тази инициатива, защото заедно искаме да ти покажем, че ЗДРАВОСЛОВНОТО Е ВКУСНО!


твоя Ани