Тиквено руло / Pumpkin Roll

Тиквено руло

Съставки:

  • 2 яйца
  • 1-2 парчета изпечена тиква
  • 2 с.л кокосово брашно
  • ванилия

Крем:

Приготвяне:

Предварително изпечетете тиква (оставям я леко да покафенее, защото започва да се карамелизира и е по-ароматна), намачкатайте 1-2 парчета и разбъркайте с яйцата. Добавете кокосово брашно, ванилия. Изпечете като голяма палачинка в незалепващ тиган с капак.

Намажете я със сирене от кашу Delishu (или кокосов крем), смесено с малко мед и я завийте като руло. Може да си помогнете с прозрачно или алуминиево фолио. Оставете в хладилник, за да стегне и кремът да попие. Нареже на парчета и поръсете с канела 🙂


Pumpkin Roll

Ingredients:

  • 2 eggs
  • 1-2 pieces roasted pumpkin
  • 2 tbs coconut flour
  • vanilla

Filling:

Directions:

Bake the pumpkin until it starts getting gold as it becomes more caramelised and aromatic, mash 1-2 pieces and mix with the eggs. Add coconut flour and vanilla and bake as a pancakes in a pan with lid.

Spread it with cashew cheese or coconut cream, mixed with a but of honey and wrap it as a roll with kitchen foil. Refrigerate so the pancakes can absorb the cream. Slice and decorate with cinnamon 🙂

DSC_9739 copy