Unicorn crêpes

Ако следите story-тата ми в Instagram, знаете, че напоследък съм на вълна солени закуски: оризовки с яйца на очи. Ноо! Днес реших да превърна яйцата в нещо друго, а именно палачинки. Блендирах две яйца с 1 с.л тапиока (успешно може да се замени с кокосово брашно) и изпекох три тънки палачинки. Намазах ги с банан и тахан от кашу с канела и кленов сироп (казва се cookie dough и е купен от Шотландия)… нарязах ги на половинки и добавих малко сироп от фурми! Странаха страхотни! Трябваха ми от три до пет минути, за да изчезнат 🙈🙈🙈 A, на вас коя ви е любимата закуска?

Unicorn палачинки с тапиока

Съставки (за 3 броя):

Приготвяне:

Блендирайте всички съставки. Това е важна стъпка, тъй като ако просто ги разбъркате на ръка не се получава добра консистенция. Намажете тигана с масло и загрейте добре. Изпечете като стандартни палачинки като внимавате при обръщането, тъй като са много тънки. Гарнирайте по избор.

 


 Unicorn tapioca crêpes

Ingredients (for 3 crêpes):

Directions:

Blend all the ingredients. It is important to use a blender because otherwise the consistency is not good and they fall apart.  Spread the pan with a bit of butter and bake the crêpes. Be careful when turning them around as they are very thin and fragile. Garnish by preference.